CME Magazine
Country Magazine voor Artiesten en Linedancers - sinds 2001 

2021-Presentaties

LISELOTTE VAN DOORN - 49
Release: 19 november 2021
Release: 19 november 2021 Live release night: 18 november 2021, ’t Voske, Sluis 166, 2400 Mol Doors: 19u30 / de entree was gratis
Liselotte is een Belgische country zangeres met originele songs en een uniek stemgeluid. Liederen over eenvoud en puurheid, natuur en schoonheid, kortom de grondbeginselen en de ziel van countrymuziek uit het hart die vertedering, sentiment en gezelligheid oproept waarbij iedereen kan wegdromen Samen met reeds vier uitgebrachte singles het voorbije jaar, staan er in totaal 12 eigen songs op deze full CD. In ‘Learning to dance in the rain’ schetst Liselotte al mijmerend een collage van haar leven. Doorheen de andere songs klinkt een verhaal van vriendschap en liefde, van afscheid en keuzes maken. Country wordt nu en dan gemengd met wat country-pop maar de songs blijven vanwege de accordeon toch in een typische sound.
( WEBSITE )

Kris Robyan - Ride with me
De cd is een mix van linedance-nummers en luister Country met een paar mooie akoestische nummers.

( Lees Verder PDF )

Gerrie & Ron CD Pictures Of Home
Release: Februari 2021
Het album geeft een geheel ei-gen twist aan de Country Mu-ziek.
Het is Country met een “Paling-sound” of andersom, maar hoe het ook genoemd wordt het is een productie waar we trots op zijn.“Het wordt in recensies al een hoogstandje van geheel nieuw eigen genoemd, een mooier compliment kun je niet krijgen” aldus het duo.  ( Lees Verder PDF )

NinaLynn - Hummingbird
Release: 14-02 2021
Een verassend nieuw talent in  de scene is Nina Lynn. En brengt een meteen een meesterlijk debuut cd uit “Hummingbird” De nog jonge artieste uit Woerde kwam er al op jonge leeftijd achter dat muziek haar passie was. In juli 2019 kwam ze uit met een demo cd "Imaginations"
via Stricktly Country Records.  ( Lees Verder PDF )

Quaranite Blues-Bard Dietvorst
Release: 6-04-2021
Quarantine Blues is het vierde al-bum. De gitaar staat acentraal op al deze alubums en daarnaast speelt hij basgitaar, padal steel, mandoline, banjo en bariton. Het vorige album 'Songs For Imaginary  Films' stond nog in teken van fil-misch muziek, ( Lees Verder PDF )

Sylvia Aimee-Identity
Release: Mei 2021
Sylvia Aimee neemt je mee op per-soonlijke zoektocht met New Country single 'Identity'. Het is de eerste single van een reeks releases, elke 4 weken één. Deze zullen uiteindelijk gebundeld worden op een EP. ( Lees Verder PDF )

Robert Weston  & Friends
Release: 01-04-2021
Als je je afvraagt of Nederland nieuwe aanwas heeft van country muzikanten? Ja zeker. Robert Weston is daar één van en timmert aardig aan de weg om bij een groot publiek door te breken. Zijn invloeden zijn artiesten zoals George Jones, Garth Brooks en George Strait. Review Online